SALLANAN KOLTUKLAR - C20 015 SALLANAN KOLTUK

C20 015 SALLANAN KOLTUK

* SALLANAN KOLTUK

* ÖZEL ÖLÇÜLERDE ÜRETİM ÖZELLİĞİ

* MODELİN ÖLÇÜ VE ÖLÇÜ ALTERNATİFLERİ, KUMAŞ, DERİ VE SUNİ DERİ UYGULAMA ÇEŞİTLERİ, TESLİM VE ÜRETİM SÜRESİ, FİYAT BİLGİLERİ VE ÖDEME ŞEKİLLERİ İLE İLGİLİ AYRINTILI BİLGİLERİ UZMAN YETKİLİLERİMİZDEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

* MATERYAL, RENK VE CİLA TÜRÜ SEÇENEKLERİ,

VE DAHA FAZLASI İÇİN İRTİBAT BİLGİLERİ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEDİR.

Zengin model çeşitleri, yüksek kalite, müşteri odaklı hizmet anlayışı, üretici firma güvencesi ve uygun fiyat garantisiyle... Ferri Mobilya her mekana, konsepte ve zevke cevap verebilen tasarımlarıyla hizmetinizde...

Ferri Mobilyaları'nın ortak özelliği, yüksek kaliteleridir.
Ferri Mobilya'nın önceliği, tasarımın sağlamlığı, estetiği, ergonomisi ve kullanışlılığıdır.
Ferri Mobilya, müşterilerinin talebi doğrultusunda, kişiye özel ( haute couture) mobilya üreten bir firmadır.
Ferri Mobilya'daki tüm ürünler, müşterinin talebi doğrultusunda, özel ölçülerde, renk ve desenlerde, hatta materyal değişiklik taleplerine de cevap verebilecek şekilde üretilmektedir. Kumaş ve derilerdeki, ahşap ve metallerdeki seçenekler hayalleri zorlayacak çeşitliliktedir.
Ferri Mobiya, ürünlerini, istenilen özelliklerde, istenilen ölçülerde, istenilen adetlerde, istenilen materyallerle ve istenilen deri & kumaş ve renkte, istenilen metal ve ahşap uygulamalarıyla sunar. Bununla beraber modelle ilgili ayrıntılı teknik bilgi de verir.
Ferri Mobilya, kişiye özel mobilya, koltuk, kanepe, berjer, sandalye, puf, sedir, tv ünitesi, masa ve sehpa üreten imalatçı bir firmadır.
Ferri Mobilya'yla ilgili daha fazla bilgi için irtibat bilgilerimiz iletişim bölümündedir.

Ferri Mobilya'nın geniş ürün yelpazesi, öncü ve yenilikçi anlayışla ve talepler doğrultusuyla sürekli güncelleştirilmekte ve genişlemektedir.Taleplere profesyonel yaklaşımla cevap verebilen Ferri Mobilya, mevcut modellerini ve talep edilen model-tasarımları üstün kaliteyle ve özenle hazırlamaktadır.
Zengin seçenekleriyle, bitmeyen alternatifleriyle, Ferri Mobilya ürünleri, talep-sipariş adedi ister binlece, ister bir tane olsa da aynı özen ve titizlikle hazırlanmaktadır.  
Ferri Mobilya, ürünlerini en yüksek kalitede, en kısa sürede ve en uygun fiyatlarla, imalatçı firma olmasının verdiği avantaj ve garantisiyle beğeninize sunmaktadır...

              FERRİ MOBİLYA ÜRÜNLERİNİ HER İL VE İLÇEYE, YURTDIŞI DA DAHİL OLMAK ÜZERE ULAŞTIRMA İMKANINA SAHİPTİR.

              FERRİ ÜRÜNLERİNİN STOK DURUMLARI, İMALAT SÜRELERİ VE FİYATLARI GİBİ AYRINTILI BİLGİLERİ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEKİ İRTİBAT SEÇENEKLERİ İLE ÖĞRENEBİLİRSİNİZ...